Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés során az újrahasznosítható műanyag, a papír- és fémhulladékot egész évben 2 hetente, páros, vagy páratlan héten gyűjtjük be, a gyűjtési naptárakban megjelölt napokon.

110 literes szelektív hulladékgyűjtő zsákokat gyűjtőjárműveink személyzete visz az Ön háztartásába térítésmentesen, az igényeknek megfelelő mennyiségben. A szelektíven gyűjtött hulladék kihelyezhető a háztartásban feleslegessé váló tiszta, átlátszó műanyag zsákban is. További szelektív hulladékgyűjtő zsákok korlátozott mennyiségben értékesítő partnereinknél ingyenesen átvehetők. A zsákban a tiszta papír, műanyag és fém együtt gyűjthető!

Ne tegyünk a zsákba vegyszeres, zsíros, ételmaradékos hulladékot, használt papír zsebkendőt! Csak a tiszta hulladékot lehet újrahasznosítani!

A gyűjtőzsákba annyi hulladékot tegyünk, hogy a zsák összefogható legyen. A jobb helykihasználás érdekében tapossuk össze a műanyag palackokat, sörösdobozokat, lapítsuk össze a papírdobozokat!

Az összekészített hulladékot a saját ingatlan elé, az úttól 1-2 méterre kell kihelyezni a szállítási napot megelőző este vagy a megjelölt nap reggel 6:00-ig.

(A hulladékgazdálkodási közszolgáltatást a Közszolgáltatás megrendelése oldalon leírt módokon tudja megrendelni.)

Szelektív hulladékgyűjtő szigetek >>>